Yurdakul Divan Başkanı seçildi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Özdemirler Düğün Salonunda gerçekleştirilen Süleymanpaşa CHP İlçe Teşkilatı'nın 2. Olağan Genel Kurul kongresine katılarak kongrede Divan Başkanlığı

SİYASET 23.10.2017 17:47:00 0
Yurdakul Divan Başkanı seçildi

 

Kongreye; CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten,  İlçe Belediye Başkanları, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, CHP İlçe Başkanları, Malkara Belediyesi Meclis Üyeleri’nden Cem Özkan, Nuran Başkütük ve çok sayıda partili katıldı.

 

CHP  Süleymanpaşa 2. Olağan Kongresi Divan Heyeti, saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. CHP Süleymanpaşa 2. Olağan Kongresinde Divan Heyeti Başkanlığına Başkan Yurdakul seçildi.

 

“DİVAN BAŞKANI OLMAK BENİM İÇİN AYRI BİR ŞEREF, AYRI BİR GURUR”

 

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından Divan Başkanlığına seçilen Yurdakul; “Hepiniz Süleymanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi 2. Olağan İlçe Kongresine hoş geldiniz. Şimdiye kadar Cumhuriyet Halk Partisi ailesinde birçok farklı kademesinde farklı görevlerim oldu. Tabii ki Süleymanpaşa İlçe Kongresinin Divan Başkanı olmak benim için ayrı bir şeref, ayrı bir gurur. Bu gururu bize yaşattığı için Süleymanpaşa İlçe kongre temsilcilerine özellikle teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli arkadaşlarım, yeni bir kongre sürecine giriyoruz. Bu kongre sürecini Süleymanpaşa İlçe Kongresi ile başlatıyoruz. Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyor, bu ilçe kongresinin öncelikle Süleymanpaşa'ya tüm Tekirdağ'a ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kazananın her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi olmasını diliyorum ve hepinize sevgiler saygılar sunuyorum.” dedi.

 

Yapılan seçimin ardından Süleymanpaşa Cumhuriyet Halk Partisi 2. Olağan Kongresinde kırmızı liste ile aday olan mevcut İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu yeniden Süleymanpaşa CHP İlçe Başkanı oldu.

 

 Haber / Ayşenur AYDIN