İşkur'dan MÜSİAD`a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen, SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan ile birlikte MÜSİAD`ın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 21.10.2017 18:51:00 0
İşkur

‘’TEKİRDAĞ İŞ GÜCÜ İSTATİSTİKLERİNDE HEP ÖN SIRADA YER ALIYOR’’

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yaşar Esen yaptığı konuşmada; “Tekirdağ İşgücü istatistiklerinde hep ön sıralarda yer alıyor. Bu başarıda, Tekirdağ’da faaliyet gösteren işverenlerimizin ve onları destekleyen sivil toplum kuruluşların özverili çalışmalarının payı büyüktür. Bu kapsamda İşverenlerimizi temsilen başarılı çalışmalar yürüten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin varlığı Tekirdağımız için büyük bir kazançtır” dedi.

 

‘’BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM’’

 

Yeni göreve başlayan yönetim kuruluna başarılar dileyen SGK İl Müdürü Fatma Derya Alan; “Yıllarca ilkeli çalışmaları ve seviyeli duruşuyla adından söz ettirmiş Ekonomik gelişme yanında manevi kalkınmaya da büyük önem veren bir müessesenin yeni yönetimi olarak sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

‘’NAZİK ZİYARETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM’’

 

Ziyaret için memnuniyetini dile getiren ve teşekkür eden MÜSİAD Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Candan ise şunları ifade etti; “Bu nazik ziyaretinizden ve ilginizden dolayı teşekkür ederim. İstihdam kurumu olarak hem ülkemiz hem de bölgemiz için yaptığınız başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. İki kuruluş olarak milletimize, insanımıza nasıl daha faydalı oluruz kaygısı ile çalışıyoruz. Bu ziyaret inşallah işbirliğimizin artarak devamını sağlayacaktır” dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ