ÇOSB'de Tiyatro Rüzgarı Esti

Sağladığı işgücü ve istihdamla Türkiye'nin sayılı yerlerinden biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde tiyatro rüzgarı esti. Geçtiğimiz hafta Çerkezköyl

KÜLTÜR SANAT 21.10.2017 17:31:00 0
ÇOSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Mandıra Filozofu’, ‘Yaşamak Güzel Şey’ isimli filmleriyle toplumsal mesajlar veren Müfit Can Saçıntı’nın tek kişilik gösterisi ‘Lafını Esirgemeyenler’ oyununa ev sahipliği yaptı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen gösteriye; Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ile Ahmet Murat Ercan ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak,Türkiye sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri, Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Metin Demirtaş’ın yanı sıra firma yetkilileri ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

 

İZLEYİCİYİ KAHKAHAYA BOĞDU

 

Özellikle Mandıra Filozofu filminde verdiği sosyal mesajlarla ve ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde oynadığı karakterle herkesin beğenisini kazanan usta oyuncu Müfit Can Saçıntı, tek kişilik oyunu ‘Lafını Esirgemeyenler’ ile izleyicisinin karşısına çıktı. Oldukça beğeni toplayan oyunu Çerkezköylü tiyatroseverlerden tam not aldı. İzleyiciyi kahkahaya boğan oyunu ile ayakta alkışlanan Saçıntı’ya gösteri sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Ergene Kaymakamı Fatih Kzıltoprak tarafından çiçek takdim edildi. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, usta oyuncuya teşekkürlerini sunarken, kültür ve sanat etkinliklerinin de hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Tiyatro gösterisine katılanlar arasında bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise; ‘’Lafını esirgemeyenler’i hatırlayıp Çerkezköy halkına sunanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Çok güzel ve keyif aldığım bir etkinlik oldu. Devamının gelmesini bekliyoruz‘’ifadelerini kullandı.

 

ÂNI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

 

Takdim edilen çiçeği seyircilere fırlatan Oyuncu Müfit Can Saçıntı; ‘’ Bu etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederim. Sizler de buraya kadar gelerek beni onurlandırdığınız için sizlere de teşekkürlerimi sunarım ‘’ şeklinde konuştu. Oyuncu daha sonra kendisini izlemeye gelen vatandaşlarla günün anısına selfie çektirdi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ