MHP'den Tekirdağspor'a Ziyaret

MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Fatih İşcan ve yönetimi Tekirdağspor tesislerine ziyaret gerçekleştirdi.

SPOR 21.10.2017 17:19:00 0
MHP

Ziyaret sonrası futbolculara baklava ikram eden İşcan ve yönetimi Kızılcabölük maçı öncesi takıma moral aşıladılar. Tekirdağspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette MHP Süleymanpaşa İlçe başkanı Fatih İşcan ve yönetimi ile Başkan Turgay Kartaldoğan, Asbaşkan Özkan Sobacıoğlu, Genel Sekreter Ekrem Ökten, Taraftar Sorumlusu Küçük Sami Kır, Yönetici Ethem Arıtepe, teknik heyet ve futbolcular bir araya geldiler.

 

‘’MADDİ DESTEĞİMİZ OLMASA DA MANEVİ OLARAK DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’’

 

Kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntıları bildiklerini ve maddi olmasa da manevi desteklerini sürdüreceklerini ifade eden İşcan; ‘’Tekirdağspor Kulübünün içinde bulunduğu sıkıntıları biliyoruz. Bu şehir için yaptığınız fedakarlıkların hepsi ortada, Allah hepinizden razı olsun yönetimin yaptıkları ortada, sizlerin huzurunuzda Tekirdağspor Başkanı ve yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

 

Bu kulübe zerre kadar kim destek olmuşsa başta İlhami Özcan Aygün’e teşekkür ederim. Tekirdağspor kulübü siyasetin üstünde kim destek oluyorsa allah razı olsun bir veren bin olarak geri dönsün. Tekirdağ’da malum alt yapı ve ekonomik sıkıntılar var tek umudumuz olarak Tekirdağsporumuzu görüyoruz. Sizlerden beklentimiz Allah gücünüze güç katsın performansınız hiç düşmesin kılıcınız keskin olsun inşallah maddi ve manevi her zaman arkanızdayız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak maddi gücümüz çok fazla olmayabilir fakat manevi olarak destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Abi kardeşlik çercevesinde bu takımı layık olduğu yere getirip Tekirdağlıların yüzünü güldüreceğiz’’ açıklamalarında bulundu.

 

20 ADET KOMBİNE SATIN ALDI

 

Konuşmanın ardından futbolculara baklava ikram eden Başkan İşcan ve yönetimi. Tekirdağspor ile ilgili bilgi alış verişinde bulunmak için Tekirdağspor başkanı Turgay Kartal ve yöneticilerle kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası kulübe destek amaçlı 20 Adet kombine alan Başkan İşcan bu hafta oynanacak Kızılcabölükspor maçı için başarı dileklerinde bulundu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN