Tekirdağ'da Kadın Motosikletçiler Bir Araya Geldi

Tekirdağ'da bir grup motosiklet tutkunu kadın tarafından kurulan 'Süslü Egzoz Kadın Motosiklet Derneği' Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 20.10.2017 18:34:00 0
Tekirdağ

Toplantıda kadınların yaşadığı sorunlar tartışılırken alınabilecek önlemler de konuşuldu. Gerçekleştirilen toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katılarak, ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulundu.

 

EŞKİNAT:‘’MOTOSİKLET TUTKUNU KADINLARIN BİR ARADA OLMASI AYRICA GÜZEL’’

 

Başkan Eşkinat; Süslü Egzoz yönetim kurulu üyelerine yönelik yaptığı konuşmada “Yaptığınız bunca güzel çalışmadan önce burasının aslında bir kadın dayanışma merkezi olma durumu var. Sizler bu çatı altında bir arada olarak bambaşka bir güzel dayanışmaya sahipsiniz. Motosiklet seven, motosiklet kullanan kadınların da bir arada olması ayrıca güzel.  Yoğun programımdan dolayı açılışına katılamadım. Derneğiniz’in hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

 

YAŞANILAN SORUNLARI EŞKİNAT İLE PAYLAŞTI

 

Süslü Egzoz Kadın Motosiklet Derneği Başkanı Kübra Ağlamaz ise motosiklet severlerin Tekirdağ’da ve ülke genelinde yaşadığı sorunları Başkan Eşkinat ile paylaşırken ziyaretinden dolayı Başkan Eşkinat’a teşekkür etti. Öte yandan ziyarette Tekirdağ’ı motokros yarışlarında başarıyla temsil eden Erhan Yalçın’da yer alırken Yalçın yarış planı ve gelecek yarışlardaki hedefleri ile ilgili Başkan Eşkinat ile sohbet edip bilgi verdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN