Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Tekirdağ'da yolun karşısına geçmek isterken, bir otomobilin çarpması sonucu, kanlar içinde yere yığılan 58 yaşındaki Sevim Yiğit, olay yerinde hayatını kaybetti.

YAŞAM SAĞLIK 20.10.2017 18:23:00 0
Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Yaşanan kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücünün plakasının alınamadığı belirtilirken, polis ekipleri sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

 

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN YAYAYA ÇARPTI

 

Tekirdağ-Malkara Karayolu 5'inci kilometredeki Bağlar mevkiinde meydana gelen kazada, mesai bitimi sonrası evine gitmek üzere yola çıkan Sevim Yiğit, Bağlar mevkiinde yolun karşısına geçmek isterken, ismi ve plakası bilinmeyen bir otomobil çarptı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, 58 yaşındaki Yiğit’in öldüğünü belirtti. Kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobilin ismi ve plakası alınamadı.

 

GÖRÜNTÜLER İNCELEMEYE ALINDI

 

Sevim Yiğit'in cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna konuldu. Jandarma, kaçan sürücünün kimliği ve aracın plakasının belirlenmesi için çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL