Ders Kapsamında ÇOSB'yi Gezdiler

Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Planlama Dersi kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

EĞİTİM 20.10.2017 18:05:00 0
Ders Kapsamında ÇOSB

Gerçekleştirilen ziyarette bölgenin gelişimi konusunda müdürlükten detaylı bilgi alan öğrenciler, ÇOSB’yi gezerek, yerinde inceleme fırsatı buldular.Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Mustafa Var, Doç. Dr. Yiğit Evren, Doç. Dr. Senem Kozaman, Doç. Dr. Ebru Seçkin, Doç. Dr. Senay Oğuztimur ve 75 kişilik öğrenci grubunu, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Bölge Müdürlüğü yetkilileri karşıladı.

 

TANITIM FİLMİNİ İZLEDİLER

 

Ziyarette ilk olarak öğrencilere ÇOSB ile ilgili tanıtım filmi izletildi. Ardından öğretim üyeleri ve öğrenciler, bölgenin gelişimi hakkında sorular sordular. Gerçekleştirilen soru-cevap kısmının ardından öğrenciler ve öğretim üyeleri, Çerkezköy’ün aldığı göç ile birlikte yatırımların planlı bir şekilde yapıldığı yorumunda bulundular. Öğrencileri Bölge Müdürlüğünde ağırlamaktan oldukça memnuniyet duyduklarını dile getiren ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, üniversite sanayi işbirliğinin bu tür toplantılarla daha da pekişeceğine inandığını söyledi. Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri de ÇOSB Bölge Müdürlüğüne gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ