Üniversite Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Değirmenaltı Mahallesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri devam ediyor.

KÜLTÜR SANAT 20.10.2017 17:44:00 0
Üniversite Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin yanı sıra hünerlerini sergilemek isteyen üniversite öğrencilerinin de kullandığı Alternatif Sahne’de önceki gün Olimpos Kolektif Tiyatro Aşıkları Varyetesi (OKTAV) isimli grup, konser düzenledi.

 

MİNİ KONSER İLE BAŞLADI

 

Fısıltı grubunun mini konseri ile başlayan gecede Olimpos Kolektif Tiyatro Aşıkları Varyetesi yaklaşık iki saatlik performansları ile izleyicilerden alkış aldı. Tiyatro Sporu olarak adlandırılan ve seyircilerin yönlendirmeleri ile doğaçlama olarak sahnelenen skeçlerden oluşan gösteride, dokuz kişiden oluşan Olimpos Kolektif Tiyatro Aşıkları Varyetesi moderatör ve dörder kişilik iki gruba ayrılarak 6 kategoride birbirleri ile yarıştı. Bas ve Tiz isimli iki grupları ile belirli kurallar çerçevesinde farklı skeçleri canlandırarak puan almaya çalışan tiyatrocular ayrıca interaktif bir şekilde sürdürdükleri oyunlarıyla izleyicilerinin beğenisini kazandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ