Çalışmalar Sürdürülüyor

Marmaraereğlisinde yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM 20.10.2017 17:33:00 0
Çalışmalar Sürdürülüyor

Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın talimatları doğrultusunda, çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniçiftlik Mahallesi Akasya Caddesinde çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor. 


‘’YOLLARIMIZ DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU HALE GELİYOR’’

Yeniçiftlik Mahallesi Akasya Caddesinde alt yapı çalışmaları biten ara bağlantı yolları ile Kapalı pazar yeri ve Sinoplular mevkinin yollarında sathi kaplama yol çalışmaları devam ediyor.
Uyan'ın çalışmalarından memnun olan mahalle sakinleri, “Yapılan sathi kaplama çalışmaları sayesinde yollarımız daha güvenli ve konforlu hale geliyor. Bugüne kadar bölgemize verilmemiş olan hizmetler Başkan Uyan sayesinde geliyor. Bölgemize yapmış olduğu çalışmalardan ve hizmetlerinden dolayı kendisine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. ” şeklinde konuştular. Başkan Uyan buna karşılık “Vatandaşlarımızın memnuniyetlerini dile getirdiklerinden dolayı mutlu oldum. Görevimin başında bulunduğum sürece ilçemize en güzel şekilde hizmet vermeye devam edeceğim. Marmaraereğli vatandaşlarına ve ekiplere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN