Psikolog Sayın, Aileleri Bilgilendirdi

Geçtiğimiz aylarda Kapaklı Belediyesi'nde Psikolog olarak göreve başlayan Ceren Sayın, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı şubesini ziyaret ederek, engelliler ve aileleri ile düzenlenen programda bir araya geldi.

YAŞAM SAĞLIK 19.10.2017 18:37:00 0
Psikolog Sayın, Aileleri Bilgilendirdi

Engelli bireylerin hayata daha kolay entegre olabilmelerine yardımcı olacak müdahaleler hakkında bilgilendirmede bulunan Sayın, soru-cevap şeklinde geçen söyleşide ailelerin sorularını yanıtladı. Aileler psikolog Sayın’a kendilerini bilgilendirdiği için teşekkür etti. Program, Psikolog Sayın’ın, sorunlarla baş etme yöntemlerini anlatmasının ardından son buldu.

 

 

‘’ENGELSİZ BİR HAYAT SAĞLAMA NOKTASINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında '' Engelli kardeşlerimiz ile her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Belediyemizde kısa bir süre önce göreve başlayan Psikoloğumuz Ceren Sayın da engellilerimizi ve ailelerini daha yakından takip ederek belirli aralıklarla onlarla birlikte olmaya devam edecek. Engellilerimizin sosyal hayata katılımını ve kendilerine engelsiz bir hayat sağlama noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah, engelli kardeşlerimizin en mutlu şekilde hayatlarını sürdürmelerini istiyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız'' dedi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ