ÇBSK, Rakiplerini Ezdi Geçti

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 2017-2018 yılı "11-12 Yaş İl İçi Vizesi, 14 yaş Turkcell Türkiye Uzun Kulvar Yıldız, Genç, Açık Yaş Milli Takım Seçme Baraj Müsabakası ve 9-10 yaş

SPOR 19.10.2017 17:26:00 0
ÇBSK, Rakiplerini Ezdi Geçti

2 gün süren ve yaklaşık 190 sporcunun mücadele ettiği yarışlarda, Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Performans Yüzme Takımı, tüm branşlarda başarılı oldular.

 

BÖLGE YARIŞLARINA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

 

14 yaş üzeri Milli Takım seçmeleri, 11-12 yaş İl İçi Vize Bölge Elemeleri, 9-10 Yaş Cumhuriyet Kupası Yarışları adı altında gerçekleştirilen sezonun ilk yarışlarında mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Performans Yüzme Takımı, üst düzey 14 yaş ve üzeri performans yüzücüleri 28 Milli Takım barajını aşarken, 11-12 yaş B takımımız ise branşların tamamında A1 üstü barajlarını geçerek bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı. 9-10 yaş takımımız B1-2/A1-2 barajlarını geçerken, kendi kategorilerinde ilk 3'e girmeyi başardılar.

 

‘’KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİK’’

 

Yarışlar konusunda değerlendirmede bulunan ÇBSK Yüzme Antrenörü Tolga Kipriye elde edilen başarıdan dolayı öğrencilerini kutladığını belirtirken, "Belediyemiz tarafından Çorlu'ya kazandırılan Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda devam eden eğitimler neticesinde kısa süre içinde önemli başarılar elde etmeye başladık. Bunun en bariz örneği performans yüzücülerimizin Süleymanpaşa da elde ettiği başarılı sonuçlardır. İnanıyorum ki yüzücülerimiz önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan müsabakalardan daha büyük başarılarla dönecekler. Başta Belediye Başkanımız Ünal Baysan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimize de başarılar diliyorum" dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER