Albayrak'tan Çerkezköy Çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'a 'Geçmiş Olsun'

GÜNDEM 18.10.2017 19:15:00 0
Albayrak

Kente gelir gelmez ilçe ziyaretlerine çıkan Albayrak’ın bu seferki durağı Çerkezköy oldu. Dün Çerkezköy’e gelen Albayrak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

İLK ZİYARET KOZUVA’YA

Deniz Baykal’a geçmiş olsun ziyaretinin ardından Albayrak dün Çerkezköy’e gelerek, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk ziyaretini Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleştiren Albayrak burada, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetimi ile bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Görgün, Metin Taşdelen, Mustafa Seçkin, Sinan Sifil'in de hazır bulunduğu ziyarette Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Kurul Üyeleri Başkan Albayrak'a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDU

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretinin ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne de bir ziyaret gerçekleştiren Albayrak, burada Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan'la bir araya geldi. Çerkezköy OSB'de gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu da yer aldı. Büyükşehir Belediyesinin hem Çerkezköy hem de Tekirdağ genelindeki yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret sonunda Mehmet Özdoğan, Başkan Kadir Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Kadir Albayrak da kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ