Tekirdağ'da Cumhuriyet Bayramı Coşkusuna Konserler Damga Vuracak

29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyet'in ilan edilmesinin ardından 94 yıldan bu yana büyük bir coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı, Tekirdağ'da da bir dizi etkinliklerle kutlanacak.

KÜLTÜR SANAT 18.10.2017 19:06:00 0
Tekirdağ

Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadelenin ardından 29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyet’in ilan edilmesiyle birlikte 94 yıl boyunca Türkiye’de Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşku ile kutlanıyor. Ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı bir dizi etkinliklerle kutlanacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Ekim saat 13.30'da Tuğlalı Park'taki Bando Takımı dinletisi ile başlayacak, 29 Ekim Pazar günü gerçekleşecek Fener Alayı ile devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak fener alayı Sahil Dolgu Alanı'nda son bulacak. Burada vatandaşları birbirinden renkli ve eğlenceli lazer gösterisi karşılayacak.

 

 

GÖKÇE, EMRE AYDIN VE MOĞOLLAR İLE CUMHURİYET COŞKUSU DORUĞA ÇIKACAK

Cumhuriyet coşkusu akşam saatlerine gelindiğinde ilçelerdeki konserler ile sürecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı Konserleri kapsamında, Saray ilçesinde saat 20.30'daTürk Rock Müziğinin efsane gruplarından Moğollar, Kapaklı İlçesinde saat 20.00'de Pop Müziğin genç yeteneklerinden Gökçe, Çerkezköy ilçesinde ise başarılı şarkıcı Emre Aydın saat 21.00'de vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Haber: Ayşenur AYDIN