Malkaralı Miniklerden Anlamlı Proje

Malkara'da Hüseyin Köse İlkokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yoksullukla Mücadele Günü'nde, ihtiyaç sahibi öğrenciler için giysi topladılar. Öğrencilerin topladıkları giys

GÜNDEM 17.10.2017 18:03:00 0
Malkaralı Miniklerden Anlamlı Proje

GİYSİ VE KIRTASİYE MALZEMESİ TOPLADILAR

 

Hüseyin Köse İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Babacan, geçen yıllarda da yapılan projeyi bu yılda kendilerinin yaptıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi arkadaşları için giysi, kırtasiye malzemesi topladı ve okulumuza getirdi. Bizlerde bunları teke tek ayırarak, torbalayarak hazırladık ve Kent Konseyi Kadın Kolları Başkanımız Nuran Başkütük ve Gülten Kahraman Minez'e teslim ettik. Okul Aile Birliğimiz ve öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edecektir" dedi.

 

’’BİZLERİ ELÇİ SEÇTİLER’’

 

Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, "Minik öğrencilerimizin duyarlılığına, sosyal sorumluluk projesinde yer almalarına çok sevindik ve kendilerine tek tek teşekkür ediyoruz. Kendileri de ihtiyaç sahibi arkadaşlarına iletilmek üzere bizleri elçi seçtiler. İhtiyaç sahibi arkadaşları adına da bizler onlara teşekkür ediyoruz" dedi. Minik öğrencilerin proje kapsamında okula getirdikleri çeşitli giyecek ve kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere Kadın Meclisi üyelerine teslim edildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN