Cumhuriyet Coşkusu İlk Günkü Gibi Yaşanacak

Türkiye genelinde olduğu gibi Şarköy'de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirilecek. 29 Ekim Pazar günü düzenlenecek etkinlikler saat 20.00'de başlayacak.

KÜLTÜR SANAT 16.10.2017 18:26:00 0
Cumhuriyet Coşkusu İlk Günkü Gibi Yaşanacak

Şarköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Baha, Beyza Durmaz ve Mustafa Sevim 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda konser verecek.

 

BAHA EN SEVİLEN ŞARKILARINI ŞARKÖYLÜLER İÇİN SESLENDİRECEK

 

''Boşver Üzülme'' ve ''Kutupta Yaz Gibi'' şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ‘Romantik Prens’ Baha, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Şarköylüler için konser verecek. Sade yaşantısı, mütevazılığı ve beyefendi duruşuyla milyonların sevgisini kazanan Baha, gitar, ud, keman, viyola, bağlama ve piyano gibi enstrümanları çalabiliyor. Baha ile birlikte Türk Pop Müziğinin sevilen şarkıcılarından Beyza Durmaz Şarköylülere unutamayacağı bir gece yaşatacak. 2006 yılında çıkardığı ‘Koku’ adlı ilk albümüyle müzik dünyasına merhaba diyen Beyza Durmaz bu albümden Koku, Buz Kalpli ve Bize Lüks adlı parçasına çektiği video kliplerle müzik severlerle buluşmuştu. 29 Ekim etkinlikleri kapsamında söylediği şarkılar ile müzikseverlerin beğenisini kazanan Mustafa Sevim de Şarköy’de Cumhuriyet coşkusuna ortak olacak.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ