Festival 22 Ekim'de

Kapaklı da bu yıl 2. düzenlenecek olan Kuş Festivali için hazırlıklar başladı. Çerkezköy Kanarya Sevenler Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve kuş yarışmaları hakemi Hasan Erişken, "Yapılacak o

KÜLTÜR SANAT 16.10.2017 18:10:00 0
Festival 22 Ekim

“ÖNEMLİ BİR FESTİVAL OLACAĞINA İNANIYORUZ”

 

Erişken, konuyla ilgili olarak,  “Bu yıl Kapaklı Kürklü ve Kafes hayvanları Derneğinin Kapaklı’da, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalının destekleriyle düzenleyeceği 2. Kuş Festivali’ne Çerkezköylü Kuşçular olarak iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Bu festivale de önceki festivallerde olduğu gibi en iyi cins kuşlarımızla katılım göstereceğiz. Yapılacak olan yarışmalarda da en iyi dereceleri alacağımızı umuyoruz. Festivale Trakya ve Marmara bölgesinden çok sayıda kuşçunun katılım gösterecek olması da bu festivalin bölgemiz açısından önemli bir festival olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri’de Çerkezköy Kanarya Sevenler Dernek üyesi olduğunu ve uzun bir süredir kuş beslediğini bu güne kadar yapılan etkinliklere katılma fırsatı bulamadığını ifade ederek  “Bu yıl Kapaklı 2. Kuş festivaline katılacağım. Turnuvada ise kuşlarımdan en az birinin dereceye gireceğine inancım tamdır” şeklinde konuştu.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL