Belediye Kurslarına Yoğun İlgi

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete giren Belediye kursları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

KÜLTÜR SANAT 16.10.2017 17:40:00 0
Belediye Kurslarına Yoğun İlgi

HEM BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİRİYOR HEM DE BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

 

Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatları ile pek çok ilçede uygulanan belediye kursları Marmaraereğlisi’nde geçtiğimiz yıl başlatılmıştı. Marmaraereğlisi Belediye Gençlik Merkezinde ve Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki Belediye ek binasında verilen kurslardan çok sayıda vatandaş faydalanıyor. Kuaförlük, Biçki- Dikiş, Çini boyama ve Mozaik eğitimi veren kurslara katılan vatandaşlar, hem boş zamanlarını değerlendiriyor hem de becerilerini geliştiriyor. Kursiyerler el sanatları kursu kapsamında Marmaraereğlisi gençlik merkezinde Çini boyama, mozaik kursu, Yeniçiftlik Mahallesi’ndeki Belediye ek binasında biçki – dikiş ve kuaförlük kurslarına yoğun katılım ile başladı. Kursiyerlerin kurslar boyunca kullanacakları malzemelerin temini de Belediye Başkanlığı tarafından karşılanıyor.

 

‘’EĞLENEREK ÖĞRENME FIRSATINI HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZA SUNUYORUZ’’

 

Belediye Başkanı İbrahim Uyan konuyla ilgili yaptığı açıklamada; " Açılan kursların ilçe genelinde faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle kadınlarımızın ve gençlerimizin el becerilerini geliştirmelerini, boş vakitlerini olumlu olarak değerlendirmelerini hedefledik. Vatandaşlarımız kurslarımız sayesinde hem yeteneklerini geliştirip hem de yeni beceriler kazanacaklar. Açtığımız kurslarımızla eğlenerek öğrenme fırsatını her yaştan vatandaşımıza sunuyoruz. Tüm kursların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ