"Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim sunmak"

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, "Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak, eğitim kalitesini arttırmaktır" dedi.

EĞİTİM 15.10.2017 19:00:00 0

“KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Ahmet Yener İlk ve Ortaokulu, Bilal Yeşen İmam Hatip Ortaokulu, Bilal Yapıcı Spor Lisesi ile Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar  Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Aşım,  okulların genel durumları hakkında okul müdürlerinden bilgi alıp, öğretmenler ile öğretmenler odasında, öğrencilerle de sınıflarında bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Eğitimdeki en büyük rolün öğretmenlerde olduğunu söyleyen Aşım, "Öğrencilere çocuklarınızı eğittiğiniz gibi eğitim verirseniz, sizlerin çocukları da öğretmenlerinden aynı şekilde eğitim alacaktır. Şunu unutmayınız ki tüm imkanlarımızla siz değerli eğitimcilerin yanındayız. Kapımız sizlere her zaman açık. Eğitim-öğretim dönemi başında ilimizdeki okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yaptık. Yıl içinde de sıkıntı yaşayan okullarımızın sorunlarını çözüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini arttırmaktır. Ülkemizin geleceği ve kalkınması için eğitimde mutlaka başarıya ulaşmamız gerekiyor" dedi.

Haber/Asiye Çift ŞAHİN