Farkındalık Oluşturdular

"Uluslararası Afetlerin Azaltılması Günü" kapsamında Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlikler düzenlendi.

GÜNDEM 15.10.2017 17:31:00 0
Farkındalık Oluşturdular

PANEL DÜZENLENDİ

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında, ilk olarak Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Konferans salonunda panel organize edildi. Panele AFAD İl Müdürü Recep Erol, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Sevim Avcı Yener, Namık Kemal Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nurcan Bıçakçı, paydaş kurum temsilcileri, İl AFAD personeli ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencileri katıldı.

SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Panelist olarak AFAD İl Müdürlüğü Şube Müdür Vekili A. Mehmet Çoşkun, Büyükşehir Belediyesi’nden Jeoloji Mühendisi Caner Melih Yılmaz, İl Sağlık Müdürlüğünden UMKE Birim Sorumlusu Erol Ketenci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Mimar Serhat Gülcan ve Namık Kemal Üniversitesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Başkanı Yardımcısı Dr. İhsan Karaboğa katılarak, kurumları tarafından afetlerin azaltılmasına yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili sunum gerçekleştirdiler.

STANT AÇILDI

Öte yandan etkinlikler kapsamında Tekira AVM' de de stand açıldı. Açılan stantda Afetlerin Azaltılması Günü vatandaşlara broşür, kumbara, kalem dağıtılarak afetlerle ilgili farkındalık oluşturulduğu ifade edildi. 

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ