Amatörde fırtına gibi esiyor

Tekirdağ süper amatör lig takımlarından Marmaraereğlisi Belediyespor Futbol Takımı Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın destekleriyle farkını her geçen hafta arttırmaya devam ediyor.

SPOR 12.10.2017 14:24:00 0
Amatörde fırtına gibi esiyor

Üst üste aldığı galibiyetlerle fark oluşturan Marmaraereğlisi Belediyespor Futbol Takımı bu hafta da galibiyet serisine saha ve seyircisi önünde Kapaklı Site Sporu 4-0 gibi farklı skorla yenerek devam etti. Golleri atan Fatih Özer(2) , Metin Erdem(1) ve takım Kaptanı Fatih Yorulmaz(1)attıkları gollerle, oynadıkları oyunla göz doldurdu.

 Marmaraereğlisi Belediye spor Futbol takımı elde ettiği farklı skorlar ile Marmaraereğlisi’nin gururu olmaya devam ediyor.          

 Belediye başkanı İbrahim Uyan yaptığı açıklamada "Futbol takımı oyuncularını, tüm teknik kadroyu, Kulüp Başkanı Servet Ünal’ı ve emeği geçenleri tebrik ediyorum." diyerek bu haftaki oyundan ve alınan galibiyetten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Aynı zamanda 15 Ekim’de Çorlu Belediye Futbol Sahasında saat 13.00’de Çorlu Kültür Spor ile oynanacak karşılaşma içinde tüm teknik kadroya ve oyunculara başarılar diledi.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ