''Demokrasi'nin Yaşatılması ve Güçlendirilmesi İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz''

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri kapsamında Lüleburgaz belediyesi tarafından 'Yaygın Bir Yerel Demokrasi İçin vatandaşların katılımı, dayanışma şartı ve taahhütleri' temalı etki

SİYASET 10.10.2017 15:29:00 0

Etkinliklerde konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, demokrasinin yaşatılması ve güçlendirilmesinin her bireyin sorumluluğunda olduğunu belirterek, demokrasiyi güçlendirmek için mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

"DEMOKRASİNİN YAŞATILMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ HER BİRİMİZİN SORUMLULUĞUDUR’’

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Etkinlikleri KOSGEB tarafından girişimcilere yönelik Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde(LYKA) verilen eğitim ve Yerel Basın Toplantısı ile başladı. Lüleburgaz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Reşide Candan, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası, Lüleburgaz Belediyesi Endüstri Mühendisi Zeynep Tüfekçioğlu da Lüleburgaz ve Avrupa Yerel Demokrasi hakkında önemli bilgiler paylaştı. Sunumların ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, demokrasi ve Avrupa Yerel Demokrasi Haftası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Emin Halebak açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Demokrasinin yaşatılması ve güçlendirilmesi her birimizin sorumluluğudur. Demokrasiyi içselleştirmiş bir toplum olarak mücadele etmeye devam edeceğiz. Mücadelemizi hep birlikte, el birliği ile sürdüreceğiz.”

Haber/Menşure KARDEŞ