Başarılı Öğrencilere 'Nutuk' Hediye Etti

Uluslar arası World Scholar's Cup yarışmasına katılarak, 28 madalya kazanan Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları öğrencileri Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu makamında ziya

EĞİTİM 9.10.2017 17:36:00 0
Başarılı Öğrencilere

 Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, başarılı öğrencileri tebrik eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, öğrencilere Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ adlı kitabını hediye etti.

28 MADALYA KAZANDILAR

Her yıl 5 kıtada binlerce öğrencinin katıldığı World Scholar’s Cup yarışmasında Özel Kırklareli Fen Bilimleri Okulları öğrencileri, geçtiğimiz Mayıs ayında yarışmanın İstanbul ayağına 4 takım ile katıldı. 4 altın, 24 gümüş madalya olmak üzere toplamda 28 madalya kazanan öğrenciler, ülkemizi Cape Town ve Atina’da yapılacak olan ve 700’den fazla takımın katıldığı yarı final müsabakalarında temsil etmeye hak kazanmıştı. Atina ayağına katılmayı tercih eden öğrenciler, ülkemizi burada da başarıyla temsil ettikleri için yarışmanın Amerika’da Yale Üniversitesi’nde yapılacak olan oturumuna gitmeye de hak kazandılar.

NUTUK HEDİYE ETTİ

Okul Kurucu Müdürleri Derya Bulut, Arda Kolcular, Müdür Yardımcısı Asu Kızılarslan, İngilizce Zümre Başkanı Öyküm Kolcular’ın da bulunduğu ziyarette Kesimoğlu, FBO öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederek ziyaret sonunda öğrencilere Nutuk hediye etti.

Haber/Ayşenur AYDIN