Kapaklı Spor kazandı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor'u kendi sahasında ağırladı. Kapaklıspor maçı 5-0 kazanarak puanını 6'ya çıka

SPOR 9.10.2017 16:44:00 0
Kapaklı Spor kazandı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarle ilerleyen  Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaştı. 8 Ekim 2017 Pazar günü saat 13:00’da oynanan maçta Kapaklıspor, Ergenegücü Ulaşspor’u 5-0 mağlup ederek hanesine 3 puan daha yazdırdı. Geçen hafta Çorlu Gençlerbirliğispor’u aynı skorla mağlup eden Kapaklıspor, rakiplerine ‘Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı benim” mesajını verdi.

Kapaklıspor sahaya Serhat, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Mamadou Sacko, Nail, Gökhan, Berkay, Şaban, Tezcan ve Mercan’dan oluşan ilk onbiri ile çıktı. Ergenegücü Ulaşspor ise Hüseyin, Mesut, Mücahit, Bahadır, Emrecan, Emre, Okan, Volkan, Fatih, Emre ve Mecnur ilk onbiri ile maça başladı.

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Maça oldukça etkili başlayan Kapaklıspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı. Aradığı golü 28. Dakikada Gökhan ile bulan Kapaklıspor, ikinci gol için ataklarını sıklaştırdı. 37. Dakikada sol kanattan topu taşıyan Çağatay uzaktan mükemmel bir şu çıkardı. Harika bir gole imza atan Çağatay farkı ikiye çıkardı 2-0 Maçın 42. Dakikasında Şaban ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, ilk devreyi 3-0 önde kapattı.

Haber/Gökhan TEKER