Çorluspor, Edirne Deplasmanından Eli Boş Döndü

Trakya Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında kazanan taraf Edirnespor oldu. Edirnespor takımı dakika 64'te kırmızı kart gördü. Bu dakikadan itibaren 3 gol bulan Ed

SPOR 9.10.2017 16:30:00 0
Çorluspor, Edirne Deplasmanından Eli Boş Döndü

Bölgesel Amatör Ligi 12. Grup mücadelesi bu hafta derbi heyecanına sahne oldu. Edirne temsilcisi Edirnespor, 25 Kasım Stadyumu’nda Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 takımını ağırladı. İki Trakya takımını karşı karşıya getiren maçta kazanan takım Edirnespor oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

İlk yarısı golsüz tamamlanan mücadelede, ikinci yarı Edirnespor fırtınası esti. 64. Dakikada gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan Edirnespor, bu dakikadan sonra Çorluspor’u gol yağmuruna tuttu. 67. Dakikada ilk golü bulan taraf Edirnespor oldu. Yunus Namdar, takımı öne geçiren isim olurken, Çorluspor golden sonra ataklarını sıklaştırdı. Kontrataklarla rakip kaleye yüklenen Edirnespor İsmail Kone’nin ayağından iki gol daha bularak rahatladı. Son bölümde takımı adına iki gol bulan İsmail Kone de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Edirnespor 9 kişi tamamladığı maçta 3-0 galip gelmesini bildi.

ÇORLU TARAFTARINDAN PROTESTO

Edirne deplasmanında, geçtiğimiz sene çıkan olaylar nedeniyle takımını yalnız bırakan Çorluspor 1947 taraftarı, maçtan sonra yayınladıkları açıklamada, teknik direktörü istifaya çağıracaklarını belirttiler. 3 maçta 6 gol yiyip sadece 1 gol atabilen Çorluspor’da başarısızlığın en büyük sorumlusu olarak Teknik Direktör görülüyor. Bu sebeple Çorluspor taraftarı önümüzdeki hafta oynanacak iç saha maçında teknik adamı protesto edeceklerini belirttiler.

Haber/Hüseyin GÖKÇELİ