Uyuşturucuyla Başlayan Operasyon Fuhuşla Noktalandı

Tekirdağ'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Ekiplerin sorgulamasında, gözaltına alınan şüphelilerin kiraladıkları evde fuhuşa zorlanan bir kadÄ

GÜNDEM 7.10.2017 09:06:00 0
Uyuşturucuyla Başlayan Operasyon Fuhuşla Noktalandı

LİKİT’TEN KAÇAMADILAR

Alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ile Kumbağ Jandarma Komutanlığı ekipleri, İstanbul'dan kentin tatil beldesi Kumbağ'a yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğini belirledi. İhbar doğrultusunda takibe alınan lüks otomobil, Kumbağ girişinde durdurulup arama yapıldı. Özel eğitimli narkotik köpeği 'Likit' ile yapılan aramada 15 gram kokain, 20 gram esrar ile 493 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Araçta bulunan O.A., M.O., Y.Ç ve N.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

ZORLA TUTULAN KADIN KURTARILDI

Gözaltına alınan 4 kişinin Kumbağ'da kiraladıkları eve arama yapmak için giden jandarma ekipleri, burada 30 yaşındaki K.Ö., adında bir kadın buldu. K.Ö., jandarmaya, kendisinin fuhuş yaptırmak için zorlu tutulduğunu belirterek, kurtarılmasını istedi. Jandarma kadını koruma altına alarak, daha sonra irtibata geçtiği ailesine teslim etti. Uyuşturucu kaçakçıları jandarmadaki soruşturmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden O.A., M.O., Y.Ç. 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla tutuklanırken, N.A., adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber /Şaban KARDEŞ