İşadamlarına plaket

Ankara'da bulunan Polis Eşleri Derneği'nin faaliyetlerine yöresel ürünlerle destek veren Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ndeki işadamlarına plaket verildi.

GÜNDEM 7.10.2017 08:50:00 0
 İşadamlarına plaket

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Türkiye Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Gülhan Altınok tarafından 81 ilin yöresel ürünleri ve şehit aileleri için Ankara'da kermes düzenlendi. Bu kapsamda 81 ilin yöresel ürünlerinden oluşan kermese, Malkara İlçesi'nden de işadamları yöresel süt ürünleri mamülleri ile destek verdi.

“GÜZEL BİR PROGRAMA İMZA ATILDI”

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın eşi Gökşen Aydın, "81 ilin polis eşlerinin desteği ile Polis Eşleri Derneği olarak düzenlenen güzel bir programa imza atıldı. Kermesten elde edilen gelir, emniyet teşkilatı mensubu ailelerinin üniversitelerde öğrenim gören çocukları ile gazi ve polis şehitlerinin üniversitede öğrenim gören çocuklarının eğitimleri için kullanılacak.  Ben Polis Eşleri Derneği adına, okuyan öğrencilerimiz adına desteklerini esirgemeyen Malkaralı işadamları ve işletmecilerine teşekkür ediyorum" dedi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Plaket alan işadamı Tevfik Yaman, "İşadamları olarak ülkemizde üretiyoruz, ülkemizde kazanıyoruz. Ülkemiz için ve ülkemiz insanı için harcayacağız. Bu tür sosyal faaliyetlerde her zaman yer almayı görev sayarız. Polis Eşleri Derneği'ne böylesine güzel bir organizasyona bizleri de dahil ettikleri, böylesine hayırlı bir işe bizleri de kabul ettikleri için teşekkür ederiz. Her zaman yanlarındayız" dedi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın eşi Gökşen Aydın daha sonra Polis Eşleri Derneği'nin hazırladığı plaketi ve dernek saatini işadamı Tevfik Yaman'a taktim etti. Polis Eşleri Derneği adına ilçede Ziraat Odası, Süt Üreticileri Birliği, Kaanlar Süt Ürünleri A.Ş'ye, Adnan Sungur'a birer plaket verildi. Törene Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü ve Eski Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Personel Şube Müdürü Metin İlter eşlik etti.