Söküm çalışmaları tamamlandı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Modern Pazar Yeri Projesi kapsamında mevcut Kapalı Pazar Yeri'nde söküm çalışmaları tamamlandı.

GÜNDEM 5.10.2017 22:25:00 0
Söküm çalışmaları tamamlandı

Modern Kapalı Pazar Yeri’nin yapımı için mevcut Pazar Yeri’nde söküm çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, mevcut Pazar Yerimizden sökülen malzemelerle daha önce Kızılpınar Mahallemizde hazırladığımız alanda Kapalı Pazar Yeri oluşturacak. Bu sayede hem şehrimize modern bir Pazar Yeri inşa etmiş olacağız, hem de Kızılpınar Mahallemize yeni bir Kapalı Pazar Yeri kazandıracağız” dedi.

 

“200 ARAÇLIK KAPALI VE AÇIK OTOPARK ALANI BULUNACAK”

 

“Proje kapsamında şu anda kalıplar çakılıyor ve temel demirleri bağlanıyor. Temel çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.” diyen Akay sözlerini şöyle sürdürdü: “5 milyon 919 bin TL ihale bedelli Modern Pazar Yeri Binamız 9 bin 520 metrekare kapalı alana sahip olacak. Kapalı Pazar Yeri Alanı’nda, 174 metrekare teras ve toplam 200 araçlık da kapalı ve açık otopark alanı bulunacak. Tek kat tasarlanan Pazar Yeri Binamızın yüksekliği ise 12 metre olacak. 4 adet giriş-çıkış ve 7 adet de yangın çıkışının bulunacağı binamız, engelli vatandaşlarımızın ulaşımına da uyumlu olacak. Binamızın batı cephesinde ise 8 adet balıkçı dükkânı tasarlandı”