Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi

Tekirdağ TSO Toplantı Salonu'nda, fırıncılara hijyen eğitimi verildi. Türkiye Fırıncılar Federasyonu ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen projede, ekme

EĞİTİM 5.10.2017 22:16:00 0
Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Proje kapsamda Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu tarafından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda eğitim düzenlendi. Hijyen ve sanitasyon, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda infeksiyonu ve zehirlenmeleri, ekmek ve ekmek çeşitleri ile ilgili gıda mevzuatı, ekmek israfının azaltılması için alınacak tedbirler konularında verilen eğitime katılım yoğun oldu.

 

CEZASI VAR!

 

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara sertifika verileceği belirtilirken, bu belgeye sahip olmayan fırıncılara 3 bin ila 5 bin TL arasında ceza kesileceği belirtildi.