Tekirdağ Polisi 12'den Vurdu

Tekirdağ'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda bir TIR'ın dorsesinde 152 kilo 610 gram eroin ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda TIR sürü

GÜNDEM 5.10.2017 00:41:00 0
Tekirdağ Polisi 12

TIR, MALKARA GİRİŞİNDE DURDURULDU

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Tekirdağ üzerinden İstanbul’dan yüklü miktarda uyuşturucu taşınacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Takibe alınan 34 JC 1813çekici ile 35 HD 1319 plakalı TIR Tekirdağ’ın Malkara İlçesi girişinde durduruldu. Durdurulan TIR detaylı arama yapılmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü parkına çekildi.

ÖZEL EĞİTİMLİ KÖPEK İLE ARAMA YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğü parkına çekilen TIR’da, Özel eğitimli Narkotik köpeği ile arama yapıldı. Yapılan detaylı aramada aracın dorse tabanında boş olması gereken bölümün 'V' şeklinde parçalarla kapatıldığını fark edildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin, bu parçaları kaldırarak yaptıkları çalışmada koli bantlarıyla sarılı 300 paket halinde 152 kilo 610 gram eroin ele geçirildi. Konu ile ilgili olarak TIR sürücüsü Ramazan B. gözaltına alınırken, sürücü ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü ifade edildi. Ayrıca, yapılan operasyonla birlikte bugüne kadarki en yüksek miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği belirtildi.

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ