O Park Revize Ediliyor

Sanayi kenti olan Çerkezköy'de vatandaşların yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere, yapılan park çalışmaları devam ediyor. Kentin dört bir yanına gerçekleştirilen park yapım çalıÅ

GÜNDEM 4.10.2017 09:34:00 0
O Park Revize Ediliyor

Bu kapsamda Çerkezköy Belediyesi, Kızılpınar’da bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda yenileme çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın talimatıyla gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindiği ifade edilirken, aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından en kısa sürede vatandaşların hizmetine açılacağı belirtildi.

 

MODERNİZE EDİLİYOR

Kızılpınar Mahallesi’nde 8. Sokak ile 9. Sokak arasında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bakım onarım çalışmaları sürüyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık bin 600 metrekarelik alana sahip parkımızda yürüyüş ve bağlantı yollarının bordür taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Beton plak parke taş kaplama yürüyüş yolları yapıldı. Çocuk oyun alanı ve fitness alanı zemin çalışmaları tamamlandı” ifadelerini kullandı.

‘’PARKIMIZIN İÇİNE 2 ADET FİTNESS ALANI OLUŞTURDUK’’

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda zemin çalışmaları tamamlanan çocuk oyun alanının kauçuk ile kaplanacağını ve yeni nesil oyun gruplarının monte edileceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Ayrıca parkımız içinde 2 adet de fitness alanı oluşturduk. Önümüzdeki günlerde spor aletleri de monte edilecek. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni bir görünüme kavuşacak olan parkımızı, en kısa zaman içinde Kızılpınar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Şaban KARDEŞ