Bu Sefer Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi

Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürü Murat Aşım eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle sıcak temas içerisinde olmak için okul ziyaretleri kapsamında Merkez Şehit Astsu

EĞİTİM 4.10.2017 09:17:00 0
Bu Sefer Öğrencilerin Sorunlarını Dinledi

DİLEK VE İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim müdürü Aşım ilk olarak Merkez Şehit Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Derslere iştirak eden Aşım, öğrencilerle sohbet ederek eğitim öğretim hakkında dilek ve isteklerini dinledi.

 ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI

 

 

Daha sonra Bilal Yapıcı Anaokulunu ziyaret eden Aşım Okul müdüründen okulun eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım burada öğretmen ve öğrencilerle görüşerek, çocuklarla samimi ortamda sohbet ederek oyunlarına iştirak etti.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Buradan Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçen İl Milli Eğitim Müdürü Aşım okulda incelemelerde bulundu, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Aşım yaptığı ziyarette sınıfları dolaşarak öğrenciler ile sohbet etti. Öğretmenlerle toplantı yaparak karşılaşılan aksaklıklar, ihtiyaç ve istekleri dinledikten sonra okulların tüm birimlerini gezip incelemelerde bulundu. İdareci ve öğretmenlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Haber: Hüseyin GÖKÇELİ