TESKİ'nin Çalışmaları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında düzenlenen TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısı TESKİ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, TESKİ

GÜNDEM 29.09.2017 22:23:00 0
TESKİ

FAALİYETLER HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, TESKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Turhan Toprak daire başkanlıkları bünyesinde yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi. Genel Müdürlüğe bağlı olarak, ilçelerde yoğun bir şekilde hizmet veren TESKİ ilçe şube müdürlüklerinin çalışmalarını anlattı. İkinci olarak Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Zeki Özcan, TESKİ’nin kurulduğu günden bugüne kadar daire başkanlıkları bünyesinde yapılan çalışmaların anlatıldığı bir sunum yaptı. Özellikle TESKİ bünyesinde kurulumu gerçekleştirilen Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) hakkında detaylı bilgiler verdi. Yoğun bir tempo ile çalışılarak imal edilen tüm altyapı hatlarının yer altı haritalarının CBS’ne kaydedildiği ve bu bilgilere her zaman dijital ortamda kolaylıkla ulaşılmasının mümkün olduğunu ekledi.

 

BAŞARI BELGESİ TAKDİM ETTİ

 

Yapılan sunumların ardından Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmaları sebebiyle bazı personele başarı belgesi takdim etti ve kendilerini tebrik etti. Başarı belgelerini alan personel de, her zaman özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini dile getirerek, kendilerine bu ödülün layık görülmesinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ