Kent Konseyi Yeni Başkanı Arzu Özdemir Oldu

Kapaklı Belediyesi meclis salonunda Kapaklı Kent Konseyi'nin seçimli olağan 4.Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Gerçekleştirilen toplantıda yaklaşık 3 yıldır Kent Konseyi Başkanlığı'nı y

GÜNDEM 28.09.2017 23:19:00 0
Kent Konseyi Yeni Başkanı Arzu Özdemir Oldu

GÜR, ADAY OLMADI

 

3 Yıldır Kent Konseyi Başkanlığı’nı yürüten Fahrettin Gür geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle artık başkanlık görevini yürütemeyeceğini ifade ederek, seçimlerinde aday olmadı. Dün Kapaklı Belediyesi meclis salonunda gerçekleştiren 4. Genel Kurul toplantısında, Kent Konseyi Başkanlığı’na Fahrettin Gür’ün yerine Arzu Özdemir seçildi. Açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi başkanı Fahrettin Gür, 3 yıl önce kurulan kent konseyinin Kapaklı’ya değerli hizmetleri olduğunu söyledi.

 

‘’FAHRETTİN GÜR BAŞKANLIĞINDA KENT KONSEYİ BİRÇOK İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ’’

 

Kapaklı Kent Konseyi genel kurul toplantısında konuşan Başkan Mandalı ;" Çiçeği burnunda ilçe olan Kapaklı'mız için zorluklar içinde kurulan Kent Konseyi Fahrettin Gür başkanlığında imkansızlıklara rağmen birçok ilki gerçekleştirdi. Bizlerde Kapaklı Belediyesi olarak Kent Konseyimize her zaman destek olmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte de desteklerimiz sürdüreceğiz. Yeni seçilecek olan başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

 

‘’DOĞUM SAFASINDA OLAN KAPAKLI'NIN BÜYÜME SÜRECİ HALEN DEVAM EDİYOR’’

 

Toplantıda konuşan Kapaklı kaymakamı Mehmet Yüzer; "Doğum safasında olan Kapaklı'nın büyüme süreci halen devam ediyor. Kapaklı Kent Konseyi'nin bu şehir, bu kent için neler yaparız mücadelesini verdiğiniz görüyorum. Kurucu başkan Fahrettin Gür ile zorlu bir kuruluş sürecini geçiren Kent Konseyi'nin yeni yönetimi ile daha da faydalı projeler gerçekleştireceğine inancım tam. Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Konuşmaların ardından Kent Konseyi başkanlık seçimi yapıldı. Gerçekleştirilen seçime tek aday olarak giren Arzu Özdemir, Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçildi. Sağlık sorunları nedeni ile yeniden aday olmayan Fahrettin Gür, seçilen yeni yönetime başarılar diledi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kent Konseyi’nin yeni başkanı seçilen Arzu Özdemir; "Bu görevi bana layık gördüğünüz ve güveniniz için öncelikle teşekkür ederim. Daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerimizin üstüne yenilerini ekleyerek, ilçemiz için var gücümüzle ve Belediyemizin destekleri ile devam edeceğiz." dedi.

 

YENİ YÖNETİM KURULU

 

Kent Konseyi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim şu şekilde oluştu; Kent Konseyi Başkanı: Arzu Özdemir, Yürütme Kurulu Üyeleri: Sevcan Alcan, Hayati Çakan, İbrahim Çetintaş, Seçkin Dilsiz, Ali Ülger.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ