Bu hafta 4'ü yerli 4'ü yabancı 8 yeni film vizyonda

Bu hafta 4'ü yerli 4'ü yabancı 8 yeni film beyazperdede izleyicisini bekliyor. Bu haftanın en dikkat çeken filmi tartışmalı vizyona giren Kurtlar Vadisi Vatan filmi. Kurtlar Vadisi Darbe ismi ile geçtiğimiz sene

KÜLTÜR SANAT 28.09.2017 23:11:00 0
Bu hafta 4

Suspiria

Özet: Amerikalı genç bale öğrencisi Suzy, dünyaca ünlü özel bir bale okulunda öğrenim görmek için Almanya'daki Kara Ormanlar bölgesine gelir. Garip bir yer olan okula başladıktan bir süre sonra Susy'nin arkadaşı olan öğrencilerden biri, korkunç bir şekilde öldürülür. Suspiria filmi, 40. yılı şerefine 35 mm negatifinden restore edilmiş haliyle bugün Türkiye'de gösterime giriyor.

Türü: Gerilim, Gizem, Korku

Süre: 92 Dakika

Lisan: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Kurtlar Vadisi: Vatan

Özet: Kurtlar Vadisi Vatan filminde 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesi yaşanan bazı olaylar beyazperdeye aktarılacak. Özellikle o gece Türkiye'nin kritik bir sınır bölgesinde olanlar, orada yaşayan insanların Polat Alemdar'la ortak çabalarıyla mücadeleleri anlatılacak. Filmin darbe girişimi sonrası Kurtlar Vadisi: Darbe adıyla çekileceği açıklanmış, ancak isim hakkına Temmuz'dan önce başvurulduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte bu isimden vazgeçilmişti.

Türü: Aksiyon, Casusluk, Macera, Suç, Politik

Süre: 105 Dakika

Lisan: Türkçe

Format: 2D

 

Anne!

Özet: Şehir ve insanlardan uzakta, kendi halinde bir hayatı olan bir kadın (Jennifer Lawrence) ve eşinin (Javier Bardem) sakin hayatı, eve gelip yerleşen gizemli bir çiftten sonra hiçbir şekilde eskisi gibi olmayacaktır.

Türü: Dram, Gizem, Korku

Süre: 121 Dakika

Lisan: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Ay'ın Sırrı

Uzay yarışında Sovyetler Birliği'ne büyük bir moral üstünlük kurmak isteyen ABD hükümeti, Ay'a insan çıkarmayı kafasına koymuştur. Ancak her ihtimale karşılık bir tane de sahte aya çıkış filmi çekmek isteyen CIA, ajanlarından Tom Kidman'ı (Ron Perlman) İngiltere'ye gidip zamanın ünlü yönetmeni Stanley Kubrick'le anlaşarak filmi çektirmekle görevlendirir. Ancak burada Kubrick'in menajeriyle değil de menajerinin kuzeni Jonny (Rupert Grint) ile karşılaşması ve Kubrick yerine bambaşka biriyle tanıştırılarak kandırılması, işleri iyice karmaşık bir hale getirecektir.

Türü: Komedi

Süre: 107 Dakika

Lisan: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Lego Ninjago

Özet: Ninjago kentinde yaşayan Lloyd ve 5 yakın arkadaşı, dışarıdan bakıldığında sıradan gençler gibi görünseler de aslında önemli bir sırrı taşımaktadırlar. Bu gençler, Sensei Wu'nun önderliğinde çalışan gizli ninjalardır. Dünyayı ele geçirmek isteyen kötü kalpli Garmadon Ninjago'yu tehdit ettiğinde, aynı zamanda Garmadon'un oğlu olan Lloyd, ninja arkadaşları ve Sensei Wu, zorlu bir mücadelenin içine girecektir.

Türü: Animasyon, Aksiyon, Komedi

Süre: 101 Dakika

Lisan: Türkçe Dublaj/Altyazı

Format: 2D

 

Firardayız

Özet: Hapishanede aynı koğuşta kalan 3 arkadaş, yıllarca uğraştıktan sonra bir tünel kazmayı başararak hapisten kaçmayı başarmıştır. Ama yıllardır herhangi bir işte çalışmadıklarından hayatlarını sürdürebilecek parayı çalışarak kazanmaları icap ettiğinde çok zorlanırlar. Hiçbir işte dikiş tutturamayan 3 kafadar sonunda mafyaya girerler, ancak burada da başlarını belaya sokmaktan kurtulamazlar.

Türü: Komedi

Süre: Belirtilmedi

Lisan: Türkçe

Format: 2D

 

Damat Koğuşu

Özet: Tecavüz, taciz ve benzeri cinsel suçlardan hüküm giyenlerin kaldığı koğuşlara, hapishane jargonunda 'damat koğuşu' denmektedir. Bu koğuşlardan birine tecavüz suçlamasıyla getirilen Yusuf, burada hayatın ne kadar zor olduğunu, dayak, işkence ve diğer mahkumların yarattığı korkunun nasıl sıradan bir unsur olduğunu her gün biraz daha fazla görecektir.

Türü: Dram, Suç

Süre: 104 Dakika

Lisan: Türkçe

Format: 2D

 

Benim Varoş Hikayem

Özet: Adana'nın kenar mahallelerinde yaşayan birbirinden enteresan insanların öyküleri, Benim Varoş Hikayem filminde bir araya geliyor. Ücreti karşılığında her maçta şike yapabilen amatör futbolculardan, usta kuş hırsızlarına, feminist muhtarlardan gönlü salaş bar fedailerine bütün bu ilginç karakterler, kendilerini ve meziyetlerini açık yüreklilikle anlatıyor.

Türü: Belgesel

Süre: 89 Dakika

Lisan: Türkçe

Format: 2D

Kaynak: Sinemalar.com

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ