''KAYNARCASPORUN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ''

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'i önceki gün ziyaret eden Kaynarca Spor yöneticileri ve sporcuları başkan Türker'e destekleri için teşekkür ettiler. Ziyarette Kaynarca Gençlikspor başkanı

SPOR 28.09.2017 20:51:00 0

TÜRKER: ‘’KAYNARCASPOR HEPİMİZİN VE BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’

 

Başkan Serdar Türker, ziyaret nedeniyle Kaynarca Spor yönetimine ve futbolcularına teşekkür etti ve ardından şöyle konuştu, “Süper Amatör kümede başarı ile mücadele veren Kaynarca Gençlikspor, kaynarcamızın her şeyi. Başarılı olması için herkesin katkı vermesi lazım. Kaynarca Belediyesi olarak biz her zaman Kaynarca Gençlikspor’un yanındayız ve katkı ve desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Kulübümüzün başarılı olması içinde elimizden geleni yapacağız. Yeni sezonda Kaynarca Gençliksporumuza başarılar diliyorum. Başarılı olacağına da inancım tamdır” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kaynarca Gençlikspor Başkanı Nazım Engin ise, “Verdiğiniz katkı ve destekler için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl tecrübeli ve yetenekli futbolculardan oluşan bir kadro kurduk ve başarılı olmak içinde çalışacağız. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk ve beldemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Belediye Başkanımız olarak sizlerin her zaman yanımızda olmanız spora ve sporcuya verdiğiniz katkı ve destekten dolayı da memnun ve mutluyuz. Bu yıl çok tecrübeli teknik direktör olan Çetin Öten’i takımın başına getirdik” dedi.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL