Albayrak'tan Kapaklı Çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Kapaklı'ya gelerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Burada bir dizi ziyaret ge

GÜNDEM 27.09.2017 21:15:00 0
Albayrak

İLK OLARAK BAŞKAN MANDALI’YI ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı’ya bir ziyaret gerçekleştirerek, çalışmaları yerinde inceledi.Ardından bir dizi ziyaret gerçekleştiren Albayrak ilk olarak Kapaklı Belediye Başkanı, İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Kadir Albayrak, Başkan Mandalı ile ilçedeki çalışmaların son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu. Hayata geçen projeler ile ilgili de bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, Başkan Mandalı’ya çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede sürdürdüğü projelerden dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

 

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

 

İrfan Mandalı ziyaretinden sonra Albayrak’ın bir sonraki durağı Kapaklı Kaymakamlığı oldu. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret eden Albayrak, çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakam Mehmet Yüzer, Başkan Albayrak'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başkan Kadir Albayrak ise, Kaymakam Yüzer’e konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ İŞ YERİNDE ZİYARET ETTİ

 

Yüzer’in yanından ayrıldıktan sonra Kapaklı’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine işyerinde ziyaret gerçekleştiren Albayrak sırasıyla, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Mustafa Çetin, Bülent Eres, Halil İbrahim Erkan’ı ziyaret etti. Ardından Kapaklı Belediye Başkanı ile birlikte Kapaklı’da yapımına başlanan Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunan Albayrak, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra S.S. 41 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen Albayrak, sorunları dinledi. Son olarak Kapaklı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, vatandaşlara hayırlı günler temennisinde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vatandaşlar da Kadir Albayrak’a ilgisi için teşekkür ettiler.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ