Ücretsiz Kurslar Pazartesi Günü Başlıyor

Malkara Belediye Akademisinin Hayat Boyu Öğrenme sloganıyla ücretsiz olarak düzenlemiş olduğu kurslar Pazartesi günü itibari ile başlıyor.

EĞİTİM 27.09.2017 20:37:00 0
Ücretsiz Kurslar Pazartesi Günü Başlıyor

KURSLAR MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ TARAFINDAN DÜZENLENİYOR

 

Malkara'da hemşerilik bilincini geliştirmek, vatandaşların ve çocukların kişisel gelişimlerini sağlamak için Malkara Belediye Akademisinin düzenlediği kurslar; Gençlik Kulübü, Ahşap Boyama, Almanca Çocuk ve Yetişkin Dil Kursu, Bağlama Çocuk ve Yetişkin Kursu, Basketbol, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayar Programcılığı, Dikiş / Mefruşat, Diksiyon, Drama, Futbol, Girişimcilik, Gitar, Halı Dokuma, Halk Oyunları Çocuk ve Yetişkin, Hasta ve Yaşlı Bakımı, Heykel, İğne Oyası, İngilizce Çocuk ve Yetişkin Dil Kursu, İşaret Dili, İzcilik, Jimnastik, Kara Kalem, Keman, Ön Muhasebe, Pilates, Piyano, Resim, Ritim Topluluğu Çocuk ve Yetişkin, Sabun Kokulu Taş, Satranç, Site ve Apartman Yöneticiliği, Türk Halk ve Sanat Müziği Koro, Yağlı Boya, YGS Eşit Ağırlık, YGS Sayısal, Voleybol ve Zekâ Oyunlarından oluşuyor.

 

‘’TÜM HEMŞERİLERİMİZE HİZMET VERİYOR’’

 

Eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Belediye Akademisi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sosyal, kültürel ve eğitim alanında birçok kurs düzenliyor. Belediye Akademisi kurslarına katılan vatandaşlarımız aldıkları eğitimler ile kişisel gelişimlerini sağladıkları gibi aile ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Belediye Akademisi kurslarımız siyasi ayrım, sosyal ve ekonomik farklar gözetmeksizin tüm hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Yeni eğitim - öğretim yılı ile birlikte Belediye Akademisi bünyesinde düzenlemiş olduğumuz kurslarımız 2 Ekim 2017 tarihinde başlıyor. Belediye Akademisi kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER