Acılı babanın feryadı

Enez sahil yolunda geçtiğimiz Salı günü akşamı meydana kalan trafik kazasında hayatını kaybeden iki kişiden Hasan Pınarcı'nın ailesi olayda sağlık ekiplerinin ihmali olduğunu söyleyerek her türlü

GÜNDEM 24.09.2017 18:00:00 0
Acılı babanın feryadı

Ölen oğluyla aynı ismi taşıyan baba Hasan Pınarcı, Enez Sağlık Ocağı'ndaki 2 ambulanstan birinin bozuk olması ve tek ambulansla çalışılması nedeniyle olay yerine Keşan'dan 45 dakika gecikmeli ambulans geldiğini iddia etti.

 

ŞARAMPOLE YUVARLANMIŞTI

 

Salı günü gece saat 23.00 sıralarında Enez sahilinden ilçe merkezine giden Hasan Pınarcı'nın (23) yönetimindeki 34 Z 0199 plakalı otomobilin Gazi Ömer Bey Mahallesi Trapez mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmişti. Kazada hurdaya dönen araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Hasan Pınarcı ve Kadir Doğru (33) hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirerek tepki göstermiş,  polis hastanede yoğun güvenlik önlemi almıştı.

 

“DEVLETTEN KAN PARASI DEĞİL, ADALET İSTİYORUM”

 

Olayda yeterli müdahale yapılmadığı ve ihmaller olduğu nedeniyle şikayetçi olacağını söyleyen Pınarcı; “Sağlık Ocağı'nda yeterli müdahale olmadığından dolayı tüm sorumlular hakkında şikayetçi olacağım. Ben devletten kan parası istemiyorum. Benim çocuğum artık geri de gelemez ama buna sebep olan herkes hakkında şikayetçi olacağım” dedi.