Çocuklar için denetlediler

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü tarafından okulların açılmasıyla birlikte il genelinde 59 ekiple 177 polisin katılımıyla denetim yapıldı.

GÜNDEM 20.09.2017 20:50:00 0
Çocuklar için denetlediler

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte çocukların sağlıklı bir şekilde eğitim öğretim dönemini tamamlamaların için ‘Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim’ gerçekleştirdi.

 

771 GBT SORGUSU YAPILDI

 

 İl genelinde 177 personel ve 59 ekip katıldığı,  risk analizine göre belirlenen okul çevreleri, okul çevrelerindeki parklar, bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, okul servis araçları, içkili mekanlar, bahis oynatılan işletmeler, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerde yapılan denetim yapıldı. Buralarda yapılan denetimlerde 771 kişiye GBT sorgulaması yapılırken, 1 aranan şahıs yakalandı, bir şahsa adli-idari işlem uygulandı. Servis araçlarını da arayan ekipler toplam 98 adet servis aracını denetledi. 6 araca da idari işlem uyguladı. Emniyet Müdürlüğü’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.