"Gece çalışanlar" programı Malkara'da çekildi

Malkara Belediyesi ekiplerinin gece saatlerinde yürüttükleri çalışmaları TRT Haber ekranlarında yayınlanan "Gece Çalışanlar" programına konu oldu.

GÜNDEM 20.09.2017 20:42:00 0

Camiatik Mahallesi Şehit Temizer Caddesinde çalışmaları devam etmekte olan RSS beton asfalt yol çalışmalarında görevli olan personellerimizin mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveri ile Malkaralı hemşerilerimize daha iyi hizmet sunulabilmesi için yapmış oldukları çalışmalar TRT Haber ekranlarında yayınlanan “Gece Çalışanlar” programına konu oldu.

 

ÇALIŞMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Makara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Gece Çalışanlar” programına yapmış olduğu röportajda ilk olarak kendinden bahsederek ve yapılan hizmetler konusunda insan odaklı belediyecilik anlayışı içinde çalıştıklarını ifade edip, Malkara Belediyesi'nin yatırım planları ile projeleri hakkında bilgiler verdi.

 

TRT Haber ekranlarında pazar geceleri saat 22.15'te seyirciyle buluşan belgesel niteliği taşıyan “Gece Çalışanlar” programı gece çalışan, hava karardıktan sonra işlerini sürdürüp insanlığa hizmet eden meslek gruplarının öykülerini anlatmakta.