72'lik Kamile Teyze'ye kaymakam desteği

Süloğlu'nda 72 yaşında okuma- yazma öğrenmeye kalkışan 72 yaşındaki Kamile Dikme'ye Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk'ten destek geldi.  

GÜNDEM 19.09.2017 20:29:00 0
72

“BÜYÜK BİR AZİM VE KARARLILIK GÖSTERDİNİZ”

 

Süloğlu İlçesi'nde oturan 4 çocuk ve 10 torunu olan Kamile Dikme, yeni eğitim ve öğretim yılının ilk gününde okuma-yazma kursuna başladı. Herkese örnek olan Kamile Dikme'yi makamında kabul eden Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk, Kamile Dikme'yi tebrik ederek her zaman yanında olduklarını söyledi. Öğrenmenin yaşı yok cümlesinin tam karşılık bulduğunu söyleyen Kaymakam Öztürk, "Teyzemizi azim ve kararlılığından dolayı tebrik ediyoruz. Büyük bir azim ve kararlılık gösterdiniz, hem bizlere hem de kendi yaşıtlarınıza, herkese örnek oldunuz. Öğrenmenin yaşı yoktur, istedikten sonra devlet olarak tüm hizmetlerimiz veriyor. Bir yaşlımız, gencimiz isteyip de biz ona ulaşamıyorsak bizim hatamız var. Bu kurs bitecek sonra başka kurslar başlayacak. Her zaman yanınızdayız" dedi.

 

Kamile Dikme ise okuma yazma öğrendikten sonra diğer kurslara da başlayabileceğini ifade edip Kaymakam Şenol Öztürk'e teşekkür etti. Kaymakam Öztürk, Kamile Dikme'ye okuma yazma öğrendiğinde ilk cümlelerini yazması için ajanda ve kalem hediye etti.

 

Ziyarette Süloğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamil Yılmaz, Süloğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Taner Kemerci, Müdür Yardımcısı Gamze Akıncı'da yer aldı.