"Ben yaşadığım sürece yardımlarım devam edecek"

Çerkezköy'de hayırsever vatandaş Süheyla Usta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine 9 adet daha tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Usta "Ben yaşadığım sürece yardımlarÄ?

GÜNDEM 18.09.2017 21:27:00 0

Hayırsever vatandaş Süheyla Usta Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardımlarını sürdürüyor. Usta’nın yapmış olduğu 9 adet tekerlekli sandalye yardımı için dün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesinde küçük bir tören düzenlendi. Törende ihtiyaç sahibi bazı vatandaşlar tekerlekli sandalyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken uzak ilçelerde ikamet edenlere ise sandalyeleri daha sonra ulaştırılacak.

 

İKİ YILDA 40 SANDALYE BAĞIŞINDA BULUNDU         

 

Burada bir konuşmaya yapan Usta yaşadığı sürece ihtiyaç sahipleri için yardımlarının devam edeceğini belirterek “Her hastanın ihtiyacına göre tekerlekli sandalye yardımında bulunuyorum. Bugün 9 adet sandalye daha bağışında bulundum. İki yılda toplamda 40 tekerlekli sandalye yardımında bulunmuş oluyoruz. İhtiyaca göre akülü olanları da var. Sandalyesiz hiç kimsenin kalmamasını istiyoruz. Bizim birçoğumuz özgürce dışarı çıkıp gezebiliyoruz.  Bu noktada bir nebzede olsa onların özgürce dışarı çıkıp gezmelerine yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize, bu yardımlar ben yaşadığım sürece devam edecek.”ifadelerini kullandı.    

 

“HER 50 SANDALYE DE BİR PASTA KESECEĞİZ”

 

Yardımlarının devam ettiği süre boyunca her 50 sandalyede bir pasta keseceklerini vurgulayan Usta,“Tekerlekli sandalye sayısında 50 rakamına ulaşmamıza çok az kaldı. Her 50 sandalyede bir de kutlamak amacıyla pasta kesme kararı aldık. Bu yardımları yapmamda bana destek olan gönül dostlarımı da çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.           

 

Usta, aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte.      

Haber: Hüsnü SARIGÜL