Pikniğe bin 500 kişi katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen `Engelsiz Yaşam Pikniği', Çorlu Gölbaşı Mesire a

GÜNDEM 18.09.2017 21:18:00 0
Pikniğe bin 500 kişi katıldı

Pikniğe Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Güler Aktaş,  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Sosyal Hizmetler Dairesi Personelleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak' ın verdiği talimatlar doğrultusunda engelleri ortadan kaldırmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını,  bu nedenle Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün kurularak engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın sorunlarının yakından takip edildiğini ve sorunlarına anında müdahale edildiğini belirtti.

 

Barbekü partilerinin düzenlendiği pikniğe Süleymanpaşa, Kapaklı, Çorlu ve Muratlı ilçelerinden engelli vatandaşlar ve aileleri katılım sağladı. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı piknik, düzenlenen etkinliklerle bayram havasında geçti.

 

MİNİKLER EĞLENDİ

 

Büyük şişme oyun guruplarının getirildiği, kostümlü animatörlerin yer aldığı, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramlarının da yapıldığı piknikte minikler unutulmaz dakikalar yaşadı. Yüz boyama ve şekilli balon yapan palyaçolar miniklerle oyunlar oynadı. Canlı müziklerin de yapıldığı piknikte vatandaşlar; eğlenceli vakit geçirdi ve başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.