Çiftçilere kumanya dağıtıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Ayçiçeği ve Buğday alımlarının başlaması ile birlikte Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak için sıra bekleyen çiftçilere kumaya da?

GÜNDEM 15.09.2017 21:20:00 0
Çiftçilere kumanya dağıtıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Ayçiçeği ve Buğday alımlarının başlaması ile birlikte Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak için sıra bekleyen çiftçileri yalnız bırakmadı. Dost Eli Aşevi’nde hazırlanan kumanyalar çiftçilere dağıtıldı.

 

SOĞUK SANDVİÇ VE MEYVE SUYU İKRAM EDİLDİ

 

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yağlı Tohumlar Kooperatifleri kantarlarında ürünlerini satmak üzere bekleyen çiftçilere öğlen kumanyası olarak soğuk sandviç ve meyve suyu ikramı yapıldı. Toplam 5 noktada yapılan dağıtım sırasında Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevinde yapılan 180 adet kumanya dağıtımı gerçekleştirildi.

 

5 MAHALLEDE DAĞITIM YAPILDI

 

Kumanyalar Yağcı, Banarlı, Karacakılavuz, Kaşıkçı ve İnecik mahallelerinde bulunan Yağlı Tohumlar Kooperatifi hububat alım noktalarına dağıtıldı. Ürünlerini teslim etmek için bekleyen çiftçiler, sunulan hizmetten dolayı Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ettiler.