Gençlerin kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü 4 yaralı

Kapaklı'da dün gece meydana gelen kavgada silahlar konuşurken, 1 kişi öldü 4 kişi ise yaralandı.

GÜNDEM 15.09.2017 09:48:00 0
Gençlerin kavgasında silahlar konuştu: 1 ölü 4 yaralı

Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde aralarında husumet olduğu belirtilen A.O., O.O. ve N.O. ile E.A., M.B. ve M.S. arasında tartışma meydana geldi. Gece saat 02.00 sularında yaşanan tartışma kavgaya dönüşürken, meydana gelen kavgada Muhammet S. hayatını kaybederken diğer A.O., N.O. O.O. ve E.A. silahla yaralanırken, Muhammet S. aldığı bıçak ve balta darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti.

 

SAVCININ İNCELEMESİNİN ARDINDAN OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMU’NA SEVK EDİLDİ

 

Yaşanan arbede ile birlikte olayı gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve ambulansın yaptığı ilk inceleme sonucu 25 yaşındaki Muhammet S.’nin hayatını kaybettiği belirtilirken, Cumhuriyet Savcısı Selçuk Akman’ın Muhammet S.’nin cansız bedeni üzerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Daha sonra Muhammet S.’nin cansız bedeni otopsisi yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Öte yandan yaralanan şahıslar A.O., O.O. ve N.O. ile E.A., M.B. ise hastaneye kaldırıldılar.

 

YAKALANMASI İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

 

Olaylardan sonra kaçan M.B.’nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı arama başlatırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ