Ülkemizin güzide okuluna tam puan

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde dün yapılan "Eğitimden Üretime Sektör ve Eğitim İşbirliği" toplantısının ardından bir dizi ziyarette bulunan heyet, Türk Tekstil Vak

GÜNDEM 14.09.2017 20:08:00 0
Ülkemizin güzide okuluna tam puan

BÖLÜMLER TEK TEK ZİYARET EDİLDİ

 

Toplantının ardından başta Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay ve MEB Daire Başkanı Recep Altın olmak üzere okulu ziyaret eden heyet, burada okul idarecilerinden bilgi aldı. 322 öğrencisi ve 18 öğretmeni ile eğitim öğretimi devam ettiren okulda 'Bir sınıf donat adını yaşat' programı çerçevesinde kampanyaya destek veren sanayicilere de plaket takdim edilirken, okul içerisindeki tüm bölümler tek tek ziyaret edildi.

 

BURASI GÖZDE OKULLARIMIZDAN

 

İplikten örmeden boyamadan, baskıya, mekatronikten kalite kontrole varana kadar birçok alanda tekstil sektöründe eğitim gören öğrencilerin eğitim alanlarını inceleyen heyet Türk Tekstil Vakfı Mesleki Ve Teknik Eğitim Merkezine tam puan verdi.  Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, "Burası bizim 2580 tane proje okul içerisinde gözde okullarımızdan, Türkiye'de buradaki çalışmalar rol model oldu. Sektörle birlikte yönetiyoruz. Memnun bir şekilde inceledik ve eksiği varsa giderelim diye geldik, görüyoruz ki her şey tam. Çocuklarımız meslek öğrensin, bir üst yüksek öğretime gidecekse meslek edinip gitsinler" dedi.