'Müdür Edirneli olsun'

Edirne'de görev yapan bazı köy muhtarları biraraya gelerek memleketi Çorum'a tayini çıkan Orhan Sarı'dan boşalan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koltuğuna İl Müdür YardımcÄ?

GÜNDEM 13.09.2017 21:02:00 0

ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR

 

Tarım İl Müdürü Orhan Sarı'nın kendi memleketi Çorum'a tayinin çıkmasından sonra Tarım İl Müdürlüğü'ne kimin getirileceği konusunda belirsizlik devam ederken, merkeze bağlı köy muhtarlarından bir öneri geldi.  Edirne'de bir kafede toplanan muhtarlar yaptıkları ortak açıklamada eski İl müdürünün kendi iline tayininin yapıldığını, Edirne için de böyle bir atamanın olmasını istediklerini belirtti.

 

HEMŞEHRİCİLİĞİN DE BÖYLESİ

 

Yapılan ortak açıklamada, "Tarım İl müdürlüğü her zaman köylülerle iç içe olan köylü sorunları ile yakından ilgilenen bir kurumdur. Başka illerde bu tür göreve atanan müdürler ya kendi illerinden ya da komşu illerden oluyor. Bizim ilimizde Tarım İl Müdürlüğü'nde bu görevi yapacak değerli uzmanlarımız var. Müdür Yardımcısı Bilgin Yılmaz'da bunların başında geliyor. Bizler de bölgemizden birini böyle köylülerle yakından ilgili kuruluşlarımızda müdür olarak görmek istiyoruz" ifadeleri yer aldı.