Atalay, tek aday olarak seçime gidiyor

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine atama ile gelen ve yaklaşık 1 buçuk yıl boyunca başkanlık görevini yürüten Av. Kerim Atalay, haftasonu Çorlu Kapalı Spor Salonu'nda 12.30'da g

SİYASET 13.09.2017 00:38:00 0
Atalay, tek aday olarak seçime gidiyor

Seçime tek liste ve tek aday olarak girecek olan Atalay, ilk defa seçime gidecek olması ile bir hayli heyecanlı olduğunu da ifade etti.

 

‘’HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM’’

 

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın kararı ile yapılacak olan AK Parti Çorlu İlçe Kongresi 17 Eylül’de Çorlu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan kongrede adaylığını resmen açıklayan Av. Kerim Atalay, atama ile geldiği ilçe başkanlığı görevini, seçilerek yürütmek için çalışmalarına başladı. Tek aday olarak seçime giren ve tüm dava arkadaşlarını yapılacak olan kongreye davet eden Kerim Atalay konu ile ilgili basın açıklaması yaptı. Atalay; ‘’Öncelikle yapacağımız kongrenin Çorlu’ muz, AK Partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, 2019 yılında yapılacak seçimlerin önemini dikkate alarak ve 2023 – 2053 – 2071 vizyonumuzun gereği, yenilenerek ve güçlenerek, daha da dinamik bir teşkilat yapısı oluşturmak konusunda yoğun çalışmalarımız halen devam etmektedir. Bu kapsamda ben atama ile geldiğim Çorlu Ak Parti İlçe Teşkilatı başkanlık görevine seçimle devam etmek istiyorum. Pazar günü yapılacak olan kongremize tüm dava arkadaşlarımı ve halkımızı davet ediyorum’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ