Ergene ve Yalçın unutulmadı

Keşan Belediye'sinin eski başkanlarından Merhum Rasim Ergene ve Merhum Belediye Meclis Üyesi  Harun Yalçın ölüm yıldönümlerine denk gelen 9 Eylül Cumartesi günü, Asri Mezarlık'taki mezarları

GÜNDEM 12.09.2017 00:44:00 0
Ergene ve Yalçın unutulmadı

Saat 14.30 sıralarında başlayan anma törenlerine; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik, Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır, Rasim Ergene’nin oğlu İsmail Ergene ile yakınları, Harun Yalçın’ın ailesi, akrabaları ve vatandaşlar katıldı. İlk tören, Rasim Ergene’nin mezarı başında gerçekleştirildi. Törende önce İki Minareli Çarşı Cami Müezzini Osman Sav dualar okudu.

 

ÖZCAN: ‘’NUR İÇİNDE YATSIN’’

 

Buradaki anma töreninde konuşan Keşan Belediye Başkanı Özcan, Keşan Belediyesi olarak Keşan Belediyesi’ne hizmet eden belediye başkanları ve meclis üyelerini anmayı bir adet haline getirdiklerini belirterek “Keşan Belediyesi’nde Keşan’a çok hizmetleri geçmiş bir parti büyüğümüzü, Merhum Keşan Belediye Başkanımız Rasim Ergene’yi mezarı başında anmak üzere burada toplanmış bulunmaktayız. Allah ruhunu şad etsin. Nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun. Geride bıraktığı ailesine de uzun ömürler diliyorum. Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın. Önemli olan dünyada yaptığımız işlerle iyi anılabilmek. Ne mutlu O’na ki iyilik ve güzellikle kendisini anıyoruz.” şeklinde konuştu. Başkan Özcan’dan sonra konuşan Rasim Ergene’nin oğlu İsmail Ergene de “Başta Belediye Başkanımız Op. Dr. Mehmet Özcan olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

Törende İş Adamı Kamil Filiz de Rasim Ergene’nin gençlere, sanata ve eğitime verdiği destekle ilgili anısını katılanlarla paylaştı. Törende Harun Yalçın’ın ailesi de anma törenine katılanlara teşekkür etti.

 

Haber / Hüsnü SARIGÜL