Öğrenci servisleri kontrol ediliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ il genelinde faaliyet gösteren J Plaka Öğrenci servis araçlarının, Çalı

GÜNDEM 10.09.2017 18:00:00 0
Öğrenci servisleri kontrol ediliyor

ARAÇLAR A'DAN Z'YE TİTİZLİKLE KONTROL EDİLİYOR

 

Kontrollerin ilk etabında Çorlu'da 198, Çerkezköy'de ise 182 öğrenci servis aracı sıkı bir denetime tabi tutuldu. Denetimlere büyük bir önem veren Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, J Plaka Öğrenci Servis araçlarını okul taşıtı yazısından dur ikaz lambasına, hijyen ve temizliklerinden, emniyet kemerlerine kadar tepeden tırnağa oldukça titiz bir denetime tabi tutuyor.

 

DENETİMLER BAŞLADI

 

İl genelinde toplam bin 75 J Plaka Öğrenci servis aracının kontrolden geçirileceğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın taşındığı araçların kontrollerine büyük önem veriyoruz. Araçlarda öğrencilerin emniyetini tehlikeye atacak en ufak bir eksikliğe izin vermiyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz denetimlerde oldukça titiz davranıyor. Öğrenci servis araçlarının denetimi son derece önemli bir konu. Denetimler Çorlu ve Çerkezköy'den başladı ve il genelinde faaliyet gösteren toplam 1075 öğrenci servis aracı kontrolden geçirilecek ve her şeyiyle mevzuata uygun olan araçlara çalışma izin belgeleri verilecek" dedi.